Friday, 20 June 2014

Spring Cleaning

bismillah...








Amboi big la sangat. -..-' Actually Beberapa post mengenai Herbalife terpaksa dibekukan due to safety reason. Post akan datang akan lebih beretika. haa. Nak post something mengenai Herbalife pun kena ada etika tau. Betapa mereka mendidik Herbalifer jadi sopan santun gitu. Muahaha. 


Tak sabar nak menyambut bulan ramadhan, bulan penuh berkat. Spring cleaning sekali sifat kita yang tak berapa nak elok tu. *gaya cakap dah mak mak betul* dan tak sabar nak bersahur dan berbuka dengan Herbalife. Masuk tahun ketiga dah ni ramadhan bersama Herbalife. Wee~