Monday, 20 February 2012

Spectacular Malaysia-Singapore 2012

Bismillah...

Alhamdulillah jumaat, sabtu dan ahad lepas kami attend satu event yg sangat2 BEST for the very first time iaitu...


tak tahu pun ape tu SPECTACULAR, cume yg tahu nye..semua yg balik dari event ni, INCOME confirm naik! Semangat pon naek! Kesihatan pon makin ok!! ohhoo! maknenye mesti event camni ade ilmu yg macam2 sampai orang susah nak explain sbb banyak sangat kan ilmunye.. so sebab tu sendiri kene pergi event camni. Kalau nak pergi majlis ilmu pun sceptical gak.. payah la nak buat perubahan kat diri sendiri. =) tapi kalau dah 6000 orang dari Msia & Spore yg datang.. tak ke menunjukkan yang betapa berebut2 nye orang nak pergi majlis camni. Ohhh sangat lah rugiii sape2 yang x pergi! phewww~



Nengok tu, ramai kan?? Start 6.30 pagi..dah ade yang tunggu depan pintu masuk taw!
Padahal event start kul 9 pagi! woohooo!



Hari Sabtu tu aku ade bungalow launching sebenanye.. so sebab nak sangat pegi SPECTACULAR, kerja2 part aku, dah buat laju2 mase hari khamis. eh, dah kite nak sangat kan... so kene la arrange bebtol! NO EXCUSES if we want to CHANGE! Orang yang banyak no alasan ni.. tak ke mane. So aku tanak jadi orang yang cam tu. =)

Ni gambar boutique bungalow kat Seksyen 7 Shah Alam. Sesape berminat, harga RM4.2 juta okeh. =) ade swimming pool taw! syiokk!






OK. Berbalik pade SPECTACULAR, aku rase majlis camni samela konsep cam kite kecik2 dulu pergi tuisyen bagai..sebab nak score time exam. Konsep yang SAMA! Laenla kalau korang memang genius, so tak perlu nak pergi extra majlis ilmu sebab dah pandai kan.. =)


Barisan speaker yg terpapar kat atas tu.. semua nye cam best ohh! dalam hall tu, kejap huru hara..kejap cam nak nanges pon ade.. because it is all about us! all about diri kite sendiri.. Paling syoknye, training provided by Stephen Gratziani. Dah 20 tahun gune Herbalife taw! Sihat + Ensem + Ter sangat lahhhh cool orang nye! tak boleh nak explain,, korang kene nengok dengan mata kepala sendiri. ehe! yela.. dari mata, baru dtg trust kan?? =)


Yang best lagi, alhamdulillah kami qualified 70's Party HERBALIFE. Mak aih... best gile wehh.. selama la dah 24 + tahun aku hidup kat muke bumi ni.. tak pernah lagi join dinner yang macam ni. boleh tak nak bagi 5 STAR!! ehehe! *aku ade culture shock sikitla-so-jadi-behave-gakla*. Tapi hubby bukan maen enjoy lagi. ahaha. dapat bayangkan camne mak ayah aku, pakcik makcik yang hidup zaman 70's. Memang cucuk bintang la kannnn! =)




Meriah kan??






Lagi, 




Makan dalam cahaya samar2. huhu. Paling x penah buat. Bese makan nak terang2 je. =p



Games pon ade! Ahaha,, boleh release stress nengok dorang ni! =)



Yang ni sit VIP. Yang kami2 ni kenela makan buffet ye. takpe. 
EXTRAVAGANZA nak VIP!



Sayang!



Ok nak lebih2 tawu lagi..kene datang event okeh! =) Tak rugi pun.. lepas tu barula decide ape tu HERBALIFE. Nak start consume atau nak start business..it's all up to YOU! =) Takde paksaan di sini ye. ehehe. Asalkan jangan buat andaian before you go to any event of HERBALIFE. Buruk sangka tu tak baik kan? =)

Kepada sesape yang nak join kitaorang pegi EXTRAVAGANZA kat Singapore bulan 5 ni, early bird tiket sampai 26 Feb 2012 sahaja. Lepas tu jadi angry bird dah! aha! so bagitahu cepat2 eh kalo nak. =)



jom sama2 GROW as a PERSON! 

No comments: