Friday, 19 October 2012

antara J.Co, Big Apple & Dunkin Donuts

bismillah...


have u had ur SHAKE today? 


sape peminat tegar donut kat sini??? 


cepat angkat tangan!!! =)


aku pon salah sorang dari peminat tegar donat okeh!! weehhoo~


dari donut sampai ke keria sampaila ke kuih telinga k***** atau name laennye, kuih peneram. Lagila kalo panas2 makan lepas kene goreng tu kan.. memang yummm yummieeehhh!! =) -Herbalifers still boleh makan okeh tapi berpada2 lerrr. eheh- 


Entry kalini nak share pasal kesedapan antara J.Co, Big Apple ngan Dunkin Donuts. 


Sebenarnye terpulang pada citarasa korang. Yelah.. lain orang, lain tekak, maka lainla rase kan. eheh~


Bagi aku.. yang paling best adalah J.Co sebab donutnye sangat laaa lembut!! Second baru Big Apple pastu baru Dunkin Donuts! 


Mase belum wujud lagi J.Co ngan Big Apple.. bile teringin tu.. beli jugak la dari Dunkin kan.. dulu selalu beli kat Larkin sebab tunggu bas kat situ kan bile balik SAKTI yang indah permai terperosok tu. =p


ok malam tadi pegi melepaskan keinginan yang terlampau kat J.Co neh.. sambil jalan2 a.k.a exercise kasi mudah beranak katenyekan..=p 



Enjoy!!!



lepaking kat Sunway Piramid. =)



muke tak sabar beginilaahh. =p



ok... mate dah sangat aim nak makan mane satu. ahah~



slrrpppp!!! yummieeehhh!


-PEACE yoww-



No comments: