Tuesday, 19 November 2013

TEMPAT SESUAI MENYUSU DI SHOPPING COMPLEX

TEMPAT SESUAI MENYUSU DI SHOPPING COMPLEX: Subang Parade 


Bismillah...


Have you had your shake today?


Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak secara direct breastfeeding mesti sangat gembira bila disediakan tempat menyusu yang selesa terutama di kompleks membeli-belah. Setakat ini yang aku pernah jumpa adalah di Jaya Jusco dan IKEA. Dan terbaru yang aku jumpa adalah di Subang Parade. Terbaru bagi aku tapi tempat ni mesti dah agak lama jugak kan? heheh.


Selesai appointment, biasalah si kecik minta susu. Dan kami cari surau dulu secara tak sengaja terjumpa Mother's Room berdepan dengan surau. Bagi aku, tempat menyusu ini memang eksklusif, selesa, cantik, bersih dan menarik!








Pintu pink gitu!






Button cantik! Bila tekan baru pintu terbuka!







Ada mini playground.








Sit like a boss. Terbentang tangan. Kemain!
Dalam tu ada lagi bilik-bilik kecil siap kerusi. Lebih privacy kiranya.







Ok Bai. Balqis dah siap nyusu! Burp.



So, ibu-ibu menyusu bolehlah senang hati riang gembira shopping kat Subang Parade ni tanpa risau kat mana nak susukan anak korang. Tempat menyusu sini serius best!


oh ye. Sesiapa berminat bekerja dengan anak tercinta..
you can ASK ME NOW! =)




No comments: