Tuesday, 12 November 2013

TIPS KURUS 3: LETAK SASARAN NAK KURUS!

TIPS KURUS 3: Letak Sasaran Nak Kurus Dengan Jelas!


bismillah...


Have you had your shake today?


Tips kurus harini..apakata kita buat sasaran dengan jelas, contoh :


Senaraikan 5 sebab untuk turun berat dan nak kurus!



Ini contoh je. Senaraikan sampai 5 taw!


haa.. kemudian boleh lah tampal kat peti sejuk ke.. kat white board ke.. tak kisah mana-mana asalkan kita nampak dengan JELAS target kita tu.


Jadi, apalagi.. jom amik kertas dan pen! Senaraikan 5 jeee sebab nak kurus! Barulah kita ni benar-benar serius dengan apa yang kita NAK!


ok. Bila dah siap senaraikan, nanti boleh hubungi kami bagi yang belum ada coach tu ye. 


Whatsapp je dan cakap saya nak kurus!
Maka, dengan berbesar hati kami bersedia membantu anda.
Kami ada caranya! wee~


mimie: 016-2200583
farid: 016-2200593




No comments: