Thursday, 21 November 2013

TIPS KURUS 5: TIMBANG BERAT?

TIPS KURUS 5: TIMBANG BERAT dah turun ke naik?


bismillah...


Have you had your shake today?




--Si Tanita a.k.a teman tapi mesraku--



Dah dalam proses diet tapi...
Selalu timbang berat tetap tak turun? Sama juga macam sebelum ni? 



Ish. Stressla.. -.-'


Haa.. jaga-jaga.. bila timbul rasa stress semasa kita dalam proses turun atau naik berat, maka lagi sukar kita nak mencapai berat atau KG yang dingini. 


Timbang berat anda sekurang-kurangnya seminggu sekali. Bukan setiap hari tau!


Relaks. Tenang. Happy kan hati dan diri korang. 
Tapi happy pun jangan terlebih makan pula tau. For sure nanti timbang berat akan makin naik pula! =) Dah susah.


Dan lebih mudah jika korang ada tukang pantau. Atau lebih dikenali dengan nama manja "Coach". 
Ehem. Kalau tiada, boleh lantik kami sekarang!
FREE aje! =)


--Boleh isi form di atas tu ye untuk pemantauan dan meal tips berkesan dari kami--

No comments: