Thursday, 5 December 2013

HERBALIFE OFFICE: KUALA LUMPUR, MALAYSIA

HERBALIFE OFFICE: KUALA LUMPUR, MALAYSIA


Bismillah...


Have you had your shake today?


Buat pembaca yang belum pernah singgah ke Herbalife Office di Kuala Lumpur, jom aku tunjuk sikit keadaannya ye. 







Herbalife Products Malaysia Sdn Bhd (282141-M) AJL 931586
Ground Floor, Plaza See Hoy Chan
Jalan Raja Chulan
50200 Kuala Lumpur
Malaysia



haa.. tu dia. Alamat penuh sekali aku bagi. 





Untuk yang pertama kali datang, tak tahu bagaimana nak order di sana.. begini caranya:


1) Baca bismillah, buka pintu dan langkah kaki kanan dulu. *hehe*

2) Sebelah kanan dari pintu masuk tu ada list order. So korang isi dulu borang tu. 

3) Ambil nombor giliran. Pilih "order processing"

4) Tunggu jelah nombor giliran dipanggil.

5) Selesai dipanggil di kaunter seperti gambar di atas, tunggu lagi untuk ambil barang di kaunter "pick up" seperti gambar di bawah.





Amboih anak siapa lah tu. -.-'






Ini tadi semasa sedang bercerita mengenai produk Herbalife dengan salah seorang customer aku. Kasi penerangan jelas biar faham apa produk yang sesuai untuk program yang dia pilih. 


Oh ya, Herbalife ini ada 3 program tau. Iaitu:

1) Program turun berat badan

2) Program naik berat badan

3) Program kesihatan ( ini termasuklah maintain berat atau permasalahan kesihatan seperti jerawat,buasir dll)






Tu dia. Ada gambar Mark Huges. Mark Huges inilah pengasas Herbalife. Siapa Mark Huges? Nanti next entry akan aku cerita ok. ^.-






Alang-alang aku perkenalkan sekalilah rakan bisnes dan customer baru aku ni. hehe. Ammini dari Medan, Indonesia. Baru habis pengajian Master di UPM. Bidang berkaitan pertanian. Lagi beberapa hari dah nak balik Medan. Jadi aku bawa dulu ronda-ronda Herbalife Office Malaysia. 


Lepas ini berkembang ke Indonesia pulaklah bisnes aku ni. hehe. Best kan Herbalife? 


Dan, cantikkan Herbalife Office Malaysia? Bila aku masuk sini, dengan bau shake lagi.. memang terus refresh energy lah. Memang tidak dapat disangkal lagi. cewah. So, cukuplah gambar tu ye. Kalau nak lihat lebih jelas dan jadi salah seorang team aku a.k.a customer aku, why not just give me a call. Bagitahu yang korang serius untuk mengikuti mana-mana program yang aku beri tadi. In shaa Allah aku cuba tolong dengan terbaik sekali. =)



No comments: