Monday, 27 January 2014

Rumah bagai Goreng Pisang Panas!!!

Bismillah...










Sekarang tengah mencari penyewa rumah yang baru disebabkan penyewa lama nak pindah dah dari rumah aku tu. Kemaen macam goreng pisang panas. Dalam 12 jam dekat 30 orang call nak sewa rumah! Alhamdulillah dapat dah jumpa penyewa baru yang berkenan dek hati. Yang penting bagi aku, boleh jaga rumah elok-elok.


Bagi aku, jika kita ada duit lebih, why not invest sikit kat rumah. Beli rumah yang ikut kemampuan dulu. Sebab harga rumah sekarang menggila naik.


Mana tahu, dari sebuah rumah yang kecil, lama-lama dapat 3-4 buah rumah lagi dan seterusnya yang tak perlu tunggu pencen sebagai income tua kita. 


Hmm.. why not?




No comments: