Saturday, 8 February 2014

Almost Famous!

bismillah...





Ok. Cuba ayah teka apa Balqis order untuk ayah harini?


 Teka lah teka lah!



-


-


-






Green mini burger for you ayah! Dengan harapan makan dengan sedar diri. Kaler hijau tu hijau. Beringat Herbalife tu sikit. -..-'


Omnomnom. Memang nice lah mini burger ni. Kalau burger yang besar, kaler pink. Sweet kan? 


Next time pulak aaa burger pink tu ye.


Anyway, Meh la bawak korang jenjalan sikit sekitar kedai cantik ni.






Klasik dan colorful kan kedai ni. Memang tempat nak santai cool chill relaks tenangkan jiwa raga..haa datang sini. 


Nama kedai ni Almost Famous. Terletak di Jalan Dhobi. Dekat je dengan bazar karat tu. 


Oh Almost Famous ni kat Johor Bahru ye kawan-kawan.


Pergilah try!


Burp. Dah makan beger comel cecantik tu memang balik aku sental dengan Teamix Herbalife light light je. Yumss!!




No comments: