Thursday, 6 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :


Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
Actually ni pertama kali nak join giveaway. Hadiah tu bonus. Tapi yang penting dapat tambah kenalan-kenalan blogger gitu. Maklumlah baru nak join rukun tetangga dunia blogger gitu. heheh. 


ok bai!


12 comments:

Nadya Dyana said...

all the best^^

yen(toka ziizokukuto) said...

waahhh,,,selamat ber GA kak,,,and gudluck :)

Zara Nurhaidah said...

wahwah.. zara pon join jugaa.. all the best yaaa.. ^^

mimie farid said...

hehe. good luck untuk korang jugak tau! =)

Iyqa Gani said...

hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..

jemput singgah ke segmen saya pulak..

http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

iu-hazirah said...

good luck
sy singgah sebentar

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Lysa.Lexia said...

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Marionette Doll said...

hi from the same GA ^^ gdluck, visit2 back yeaa

http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

singgah cni dari GA yang sama.. Good luck..

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said...

Hai nad dari ga yg same. jemput singgah btw goodluck.
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

zaf said...

zafirah here :) dr sgmen kak shida..jom singgah

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

N-fiq :D said...

HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html