Thursday, 6 February 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..



bismillah...


Jom join segmen ni. Moga bertambah ukhwah sesama kita. Nasib baik tempoh dipanjangkan lagi sampai 28 Feb 2014. Maka sempat lagi uols join ni. Jom! klik  SINI untuk join. 







Good luck tau!


psst: yang dah follow tu, korang tinggalkan jejak kat shoutbox ok. Situ lagi mudah nak follow korang semula. ^^/


17 comments:

Nurul Hidayah said...

Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

mirza syazwina said...

hai,follow sini..jemput ke blog okay! ^_^

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

wafacw said...

Salam Ukhwah :D... see u around : )

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama
follow me back... salam kenal semua

http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Fiza Rahman said...

Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum..
Salam Ukhwah Fillah ..
Balas Kunjungan Dari Segmen Yang Sama ... Good Luck ..DONE FOLLOW SINI #59

Shazila Salman said...

salam ukhuwah..singgah sini balas kunjungan dan dah follow #60

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Wan Maruzen Wan Husain said...

Kunjungan balas dari segmen yang sama...#75

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

hye.....done follow back.....thanks sudi singgah dan follow saya =) salam perkenalan =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Nisa Orked said...

Hai. Salam. Nisa dtg sni blas kunjungan. Thanks ye sudi singgah. Smoga berjaya :)

Pha Is said...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah