Sunday, 27 April 2014

Manjakan diri

Bismillah...








Ye. Akhirnya mengakui umur semakin muda eh matang eh lebih-lebih lagi bila sentiasa dengan anak.. Aku memang memerlukan urutan. Nak full body massage tak sempat, maka cukuplah dengan foot massage. Padahal zaman sebelum kahwin memang tak lah nak bagi orang urut-urut ni. Geli ouch gitu. Well, kena terima. Masa berubah. Dan i need something to release all muscle pain selain Herbalife shake kesayangan. Amboi kan... 








"Takpe. Ibu massage lah. Qis tolong reply messages customers ibu k. Don't worry i'm here." 


Untunglah ada anak setahun lima bulan boleh take over kerja ibu as wellness coach ye. Hehehe. 


Ok la jugak foot massage di Dr Soho ni. Rm32 untuk 30 minit. 


Cerita tentang massage ni, teringat di Bangkok. Teruja tu nak massage kat sana. Thai massage la katakan. Tapi kalau korang ke sana, nak massage kat spa atau kedai tepi jalan, hati-hati. Sebab diaorang ni tak betul-betul massage pun. Main ngelat lebih. Yang patutnya urut pakai tangan, diaorang pakai kaki je. -..-' tak patut betul. Request perempuan untuk massage, tengah massage orang tu tergelak rupanya bapuk! Oh my! Oh my! Yang ini terjadi kat kawan aku. Bahaha. Harga memanglah murah. Tapi berjaga-jaga jelah ye. Nak yang betul-betul massage, dekat hotel. Ada 2 buah hotel aku pergi, so far ok sangat. Gambar atas sekali tu di salah sebuah foot spa di hotel di Bangkok.


Ok korang. Jumpa lagi di next entry! 










2 comments:

msredcheesecake said...

akk.. mak akk je tolng massage...hhee

Aisyah Az said...

hehehe.. one day ecah nak try hantar mak gi urut kaki jugak..

p/s: qis boleh ganti mak dia lepaih ni berbisnes =p