Wednesday, 14 May 2014

Superheroes

Bismillah...







Aduh sakitnya penangan penukul dia ni. Demi anak, ayah akan selamatkan Balqis dari sini! 






Larilah Balqis. Ibu sanggup dicengkam makhluk hijau ini. 






Oh nasib baik askar aku datang. Kita selamat! Weeehooo! 


Eceh! Drama sangatkan. Heheh. 


By the way, kalau nak merasa pengalaman dengan superheroes ni.. 
Korang boleh ke Jonker Walk di Melaka. Aku tak ingat pulak nama kedai ni apa tapi dah jejalan kat situ, korang akan perasan salah satu kedai iaitu kedai superheroes ni lah. 


Tiket untuk dewasa RM 10 per person. 
Yang besar macam Balqis ni.. Free ajelah. 


Busy betul asyik tergendala nak update blog ni. Akan update lagi. Stay tunes ok. :) 





1 comment:

NARDtheNERD said...

rm10 ek.. rmi org tak?